Millennium Bank

Curs valutar Millennium Bank pentru euro, dolar, franc elvetian si lira sterlina.

Millennium Bank se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor prin canale de distribuţie dedicate. Reteaua de sucursale este formata din unitati Millennium Financial Centers, dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor si Millennium Financial Centers, retea dedicata persoanelor fizice.

Activitatea Milennim Bank pe piata romaneasca a inceput pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea a 39 de sucursale, in Bucuresti si in 8 orase din Roamnaia. In prezent Millennium Bank are 73 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 47 de Centre de Credit, 25 de Centre Financiare si o sucursala de Private Banking.
Grupul Millennium bcp activeaza în Portugalia (ţara de origine), Statele Unite ale Americii, Elvetia, Polonia, Grecia, Romania, Turcia, Mozambic, Angola a luat fiinta în 1985. TERMENI SI CONDITII DE FOLOSIRE Cursul valutar Millennium Bank este furnizat de cursvalutarbanci.ro. Proprietarul acestui site nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube sau pierderi suportate, monetar sau în alt mod, direct sau indirect, ca urmare a utilizării cursului valutar Millennium Bank afisat pe curs-valutar-bnr-azi.blogspot.ro/. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii.
Locația: București, România

Un comentariu:

  1. astazi, 12.03.2014 cursul pentru cumparare euro la casa de schimb a Millenium Bank nu este "CUMPARARE EUR 4.501 RON". Conform https://www.millenniumbank.ro/ este "Cumpărare EUR 4,4320". Chiar daca informatia este cu titlu informativ, macar sa fie precisa.

    RăspundețiȘtergere